Майсторско изпълнение на ръченица с традиционна северняшка носия донесе първото място в конкурса „Литъл Мис енд Мистър Галакси“ на 9-годишната ученичка от СОУ „Възраждане“ Ралица Ангелова. Международната надпревара с членове на журито от Бразилия, Албания, Македония, Косово, Южна Африка, Нигерия и България се проведе в Банско.
Първото място в нейната възрастова категория спечели на Ралица и възможността да раздава оценки като жури на конкурса „Малка Мис България“ 2014, който ще се проведе през лятото в Созопол. Победата в надпреварата донесе на чаровната русенка не само традиционната лента и корона, но и сребърно колие.
Освен с народен танц и северняшка носия, Ралица се представи на международния конкурс и в носия от пиринския край, а за финал дефилира и със специален дизайнерски тоалет. Ученичката, която е носител на титлите „Малка Мис Русе“ и „Малка Мис България“ за 2013 година, демонстрира и знания по английски език. Ралица е възпитаник на агенцията за модели „Елит Д моделс“ с президент Диана Поптонева.