Конкурсът „Бебешки истории“ в Разград събра на едно място любовта, усмивките и красивите емоции. В бебешката надпревара, организирана от Сдружение „ЖАНЕТА“ с председател Грациела Ранкова, участваха 13 деца, родени през 2023 г. Изявите на малките участници напомниха на присъстващите за чудото на детството и силата на любовта. В началото поздрав с песента „Лили“ към бебетата, техните родители, близки, и гости отправи Илкай Чауш от класа по поп пеене към Центъра за работа с деца с ръководител Свилена Дечева от Центъра за работа с деца. Докато тричленното жури определи носителите на призовете в различните категории, близките на децата се забавляваха с изненадите, подготвени от организаторите на конкурса. В състезанието за повиване на бебе с пелени татковците показаха, че се справят повече от добре с тази задача, въпреки че от години насам бебетата не се повиват, а се използват само памперси. Освен татковците в забавните игри се включиха баби и дядовци. 
Наградата за бебе – усмивка получи Матей. За бебе – беглец беше определена Криси. Призовете за бебета – певец, актьор и танцьор бяха връчени на Мирай, Елена и Преслав. Иван, Валентино и Тиана се окичиха с отличията за бебета шеф, откривател и дипломат. Носител на наградата за фотогеничност стана малката Лусия. Стефи и Мирослав бяха определени за Мис и Мистър бебе. Наградата на „ЖАНЕТА“ получи Теодор, а Павел беше избран за любимец на публиката. Наградите връчи директорът на Центъра за обществена подкрепа Петър Василев. 
Бебе на годината стана Лусия Вълчева, която на 1 май ще стане на една година. Наградата за нея бе голяма плюшена мечка. Името на носителката на голямата награда беше изтеглено чрез жребий сред всички участници от кмета на Община Разград Добрин Добрев. Той поздрави организаторите за създадената организация, позволяваща малките участници да се чувстват добре, а и осигуряваща разнообразие за каките, батковците, майките и татковците им. Кметът призова за специални аплодисменти за татковците, които с участието си в игрите показаха, че са добре подготвени и помагат вкъщи. Добрев пожела догодина участниците в  конкурса да са толкова, че да се наложи той да се проведе в някоя от спортните зали в града. Той пожела още малките жители на Разград да растат щастливи и безгрижни.