Пореден случай на насилие между деца разбуни с основание духовете във фейсбук. Действието се развива в Русе. В социалната мрежа бяха публикувани потресаващи кадри на побой над момиче от своя връстничка. По първоначална информация 17-годишна ученичка е удряла по-младо момиче. На едно от видеата се вижда как побойничката души и удря с юмрук в корема потърпевшата. Не ясно какво е предизвикало агресията, но става ясно, че това не се случва за първ път.
„Представям ви небезизвестната в тийн средите С.Н. /спестяваме имената, тъй като момичето е непълнолетно - б.р./ на 17 г. от Русе - боксьорка, биячка, бабаитка, тормозеща по-малки момичета. Раздава правосъдие и после ги прави свои „приятелки“, за да не се оплачат пострадалите. Клиповете сега излизат наяве, след поредната заплаха към ученички и със сигурност не са единствените! Изводите си направете сами, в какво общество живеем и как възпитаваме децата си! Надявам се, компетентните органи да се намесят, а защо не и медиите?!“, пише човекът, който е публикувал клиповете, цитиран от glasnews.bg.
Не след дълго авторът изтрива кадрите. Те обаче вече са стигнали до достатъчно много хора, за да предизвикат лавина от възмутени коментари и обобщения.