Тодор Батков обяви името на новия треньор на "Левски". След вчерашното отпадане от турнира за Купата на България Антони Здравков съобщи, че напуска, а начело на отбора застава Елин Топузаков. Топчо до момента беше помощник на Здравков, а още в събота срещу "канарчетата" в срещата за първенство ще запише официален дебют начело на любимия клуб.

"Не съм много добре, но не се предавам. Преди малко ми дойде малко вдъхновени и четох тефтерчето на Левски. На Васил Иванов Кунчев Левски. Това ми дава вдъхновение. Всяка дума от там е актуална днес. Може би 150 години, след като е писано. След фиаското в Пловдив единственият, който ми се обади е Елин Топузаков и ми каза, че той е това, което е заради "Левски". Много хора ми се обадиха още. Лицензът на Топузаков е формалност, която е решена", обяви пред "Дарик" Тодор Батков.

"Аз не мога да бъда ликвидатор на "Левски". Ако исках да бъда такъв, можех да бъда такъв през март 2004 година, когато бе ситуацията с Майкъл Чорни. Тогава можех да се изявя като такъв, да си взема чантичката и да си остана анонимник. След това бе 2009-а, когато имахме неуспешно представяне в Европа и в първенството", продължи Батков.