Авторският спектакъл на Орлин Дяков „За първи път“ ще се играе на голямата сцена на Доходното здание в Русе на 20 декември от 19 часа.
В постановката на бившия директор на русенския театър участват актьорите Албена Михова, Васил Драганов, Роберт Янакиев и Стефания Кочева. 
„За всяко нещо има първи път - така казва народът. За първи път момчето става мъж, за първи път някой може да срещне любовта, за първи път една малка случка може да ти посочи правилния път, за първи път може да те споходи щастие. Много неща могат да се случат за първи път един следобед в една хотелска стая. И всеки човек може да открие нещо за себе си за първи път гледайки театрално представление“, пишат в анотацията на спектакъла продуцентите от „ПК Креатива“. Фирмата е основана през 2015 година от Петя Романова като клон на американската фирма „Romanova Entertainment“ и вече е утвърден партньор в организацията на гастроли в България и чужбина, концерти, театрални представления, участия на едни от най-популярните артисти и изпълнители в страната.