Нов зов за помощ отправи Корнелия Романова-Колеолова, чийто съпруг Георги се бори с тежко заболяване в истанбулска клиника. Надежда за Георги има, но терапията е скъпа, а това е все по-голям и по-голям проблем за семейството му, което отново търси помощ от хора с добри сърца.
 
Здравейте, приятели и благодетели!
 
Моля Ви, помагайте!
Днес ме "помолиха" да се издължим в клиниката. Имаме натрупано задължение в размер на 11 860 евро.
Обясниха ми, че ако не последва плащане в рамките на следващите два дни,  няма да направят вливката на Алтуз@н, насрочена за петък 22.09. и ще спрат и рехабилитацията от понеделник 25.09.
Спрем ли лечението, единственото което ни даваше  надежда досега, не знам какво ще правя.
Искам Гошо да се прибере, искам да си е с нас, но състоянието му не позволява товав момента, а българските лечебни заведения, уви, няма какво да ни предложат.
Не мога да измисля, как да се справя с тази ситуация.
Гошо е моят герой. Той влага много старание и полага неимоверни усилия всеки ден с надеждата и мисълта да сме заедно отново и да се върне при мен, Ивка и Мими. 
 
Не смея да му кажа,  че имаме финансово затруднение. Всеки  път, когато разбере изпада в депресия и спира да съдейства на рехабилитаторите. Тъкмо е излязъл от дупка и се притеснявам, че желанието му за борба ще се попари отново.:(
 
Моля Ви, помогнете ми според възможностите си.
Било със средства, било със споделяне на постовете ми, с молитва и положителна енергия.
 
Дарителска сметка:
Пощенска банка 
IBAN BG84BPBI79214040909702
Корнелия Любомирова Романова-Колеолова
или чрез
Платформата на Павел Андреев:
 
Благодаря Ви, че четете моите постове, макар да Ви носят тревога. Благодаря Ви, че ги споделяте и че взимате каузата ни присърце.
Бъдете здрави!