„Открий любовта в Позитано“ от Люси Колман оглави седмичната класация на книжарница „Хермес“ в Русе.

Това е роман, който стопля сърцето и пленява ума. Семейна тайна, мечти и, разбира се, любов, много любов. Романът с дъх на лято е идеално попълнение в репертоара на авторката. Може да се докосната до вълненията на Марси и Нико, като прочетете тяхната история.
"Любов и неврони", вторият роман на Али Хейзълууд, излезе на български език едновременно със световната си премиера през септември 2022 г. и веднага завладя сърцата на читателите. Тя е вечната, едновременно постоянна и изменяща се, неостаряваща, топла, човешка история за провалите и цената на успехите; за грешките, които преобръщат съдбата ни и запращат живота ни в една или друга посока; за вечния стремеж да бъдем обичани и да даряваме любов…
Kaтрин Сентър пише първия си роман в шести клас (фен фикшън за "Дюран Дюран") и оттогава мечтае да е писател. Днес е бестселър автор на осем книги и е сравнявана с Джейн Остин и Нора Ефрон. Топъл, сърдечен и изпълнен с надежда, "Какво си пожелаваш" е поредното доказателство за ненадминатото майсторство на Катрин Сентър да създава истории, които утешават, забавляват и зареждат с вяра в светлата страна на света.
  За още интересни и полезни книги, заповядайте на място в книжарница „Хермес“ гр. Русе, улица „Александровска“ 70.

1.  „Открий любовта в Позитано“- Люси Колман
2.  „Любов на теория“- Али Хейзълууд
3.  „Какво си пжелаваш“- Катрин Сентър
4. „Истории от ръчния багаж“- Георги Милков
5.  „1984“- Джордж Оруел
6.  „Червените орхидеи на Шанхай“- Жюлиет Марийо
7.  „Камбата“- Недялко Славов
8.  „Приказки от горната и долната земя“- Изабела Шопова
9.  „Фантастичните числа“- Антонио Падия
10. „Готварска книга за големи деца“- Аля Маркова

Класацията е направена въз основа на реализираните продажби в периода 19.06.2023 г. - 25.06.2023 г.