За 5 години от създаването си членовете на BNI „Приста“ са реализирали само помежду си оборот от 11 милиона лева. Това съобщи президентът на бизнес сдружението Радослав Жечев по време на тържеството по случай рождения ден на сдружението.
Business Networking International /BNI/ е международна организация за бизнес чрез препоръки, в която участват над 200 000 собственици на различни бизнеси от цял свят и които според официалните данни генерират оборот по препоръки за милиарди левове. BNI дружество „Приста“ е първото създадено в Русе. Към момента в него членуват представители на 30 фирми.
Маркетинговата програма на BNI е изградена на принципа „Givers Gain“ - повече печелиш, когато помагаш на другите да печелят. Най-простичко казано, той означава: Аз помагам на теб с моите връзки и контакти, ти помагаш на мен с твоите връзки и контакти и всички печелим.
Членството в BNI дружество е равносилно на търговски екип от 35 и повече професионалисти, който активно и постоянно предлага вашите продукти и/или услуги. И то в среда без конкуренция, тъй като всяко BNI дружество членува само един представител от всяка специализирана професионална или бизнес област, които изграждат дългосрочни отношения на доверие и споделят идеи, контакти, възможности и най-важното, бизнес препоръки, обясни Радослав Жечев.
Членовете на BNI „Приста“ правят свои седмични сбирки всеки вторник в библиотека „Любен Каравелов“ между 7.30 и 10 часа.