Мултифункционален спортен комплекс за близо 1.7 милиона лева бе открит ввчера в Две могили. Средствата за изграждането на залата бяха отпуснати с постановление на Министерски съвет от 2021 година. 
Новият комплекс включва зали за почти всички видове спортни състезания, конференции и семинари. Към центъра има фитнес зала, сауна, кафе-бар и професионално игрище за тенис на корт. Околното пространство е оформено с алеи, пейки, озеленяване и осветление. Изградена е и детска площадка. 
Кметът Божидар Борисов изказа благодарност на правителствата, включително и на служебния кабинет, за пълното съдействие при реализирането на проекта и подчерта, че в общината предстоят редица подобни събития. 
Новата сграда бе осветена от митрополит Наум и свещеници от митрополията. Сред официалните гости бяха областният управител Анатоли Станев, представителят на Министерството на младежта и спорта Елеонора Гурбанова, националът по бойни изкуства и носител на почетния знак „Филип Тотю“ Симеон Стойчев, бившият депутат Пламен Нунев и Жанета Василева - представител на фирмата изпълнител „Технострой“.