Украинският тираджия, който на 2 май бесня на пияна глава в заведение до Дунав мост отива на съд. И трябва до края на дните си да благодари на съдбата, че изстъпленията му са били в България, а не в някоя друга странаи, където със сигурност щеше да плати доста сурово и незабравимо за тях.
54-годишният Г.Ч. влязъл в заведението и след много алкохол безпричинно ударил с юмрук в носа сервитьорка И.И. Пристигналите двама полицаи и заварили богатира да крещи и псува на руски. При опит да бъде усмирен, пияният започнал бясна съпротива. Ударил в дясната скула старши полицай С.Е. и нанесъл два удара с ръка по лявото рамо и тила на старши полицай Д.Г. 
В края на краищата всичко приключило със задържането му и сега Г.Ч. ще отговаря за хулиганство и причиняване на лека телесна повреда на двама полицаи при изпълнение на службата им.
Най-високото възможно наказание е до 5 г. затвор. Предстои Районният съд да насрочи делото, на което тираджията вероятно ще бъде кротък като агне и най-искрено разкаян, за да получи условна присъда и да се прибере у дома си.