Футболистите на „Дунав“ пристигнаха вчера в София и отседнаха в парк хотел „Витоша“, а днес в 18 часа ще излязат на терена в комплекс „Царско село“ за шампионатен мач срещу дублиращия отбор на ЦСКА 1948. 
„Чака ни сериозен двубой срещу тим, който разполага с почти 40 играчи за избор на 11 титуляри. Повечето талантливи млади български играчи са в ЦСКА 1948. Те са изключително равностойни като качества. Нашият шанс е да бъдем стабилни в отбрана и да изградим играта си на контраатаки, защото имаме бързи футболисти. Емил Янчев и Мартин Костадинов не можаха да се възстановят и останаха в Русе. За съжаление, се появи проблем и при Мехмед Сабри. Той се сблъска на тренировка с Джан Хасан и коляното му се поду. Мехмед е в групата, но не съм сигурен дали ще може да играе. В нея включих двама юноши“, обясни за „Утро“ временно изпълняващият функциите на старши треньор Мартин Ковачев.  
Той премълча скромно участието си за националния ветерански отбор, който игра приятелска среща с румънски парламентаристи и журналисти. Мачът се проведе на терен в квартал „Генча“, където е базата на „Стяуа“. Нашите ветерани записаха победа с 8:6, а Мартин изигра пълни 90 минути като партньор на Росен Кирилов в центъра на отбраната.