Близо два часа публиката в препълнената Голяма зала на Доходното здание пя и танцува на незабравимите хитове на Благовест и Светослав Аргирови във вторник вечерта. Любимите на поколения българи изпълнители представиха златните си хитове със солистите и оркестъра на Русенската опера с диригент Димитър Косев. Спектакълът, посветен на 40-ата годишнина от излизането на дуета на сцената ще бъде показан на много места в страната, следващата му спирка е на 8 юни Пловдив.
След вдъхновяващия бис почитателите на двамата братя имаха възможност да закупят биографичната им книга „Гот е да сме двама“. Близо два часа продължи и срещата с автограф във фоайето на Доходно здание, като най-запалените фенове носеха със себе си ценни винилови плочи на десетилетия.
„Гот е да сме двама“ разказва историята на техния живот, събрана в 296 страници от легендарния радиоводещ Йордан Георгиев-Данчо Стълбицата.
Луксозното издание на „Софтпрес“ бележи 40 години от създаването на дует Аргирови, а едновременно с нея Кралете на БГ диското се завръщат с юбилеен албум, включващ 13 песни. В биографията им читателите ще открият любопитни подробности от кухнята и богат снимков материал с над 150 фотографии от личния архив на изпълнителите.