Изказване на старши треньора на Хебър Любослав Пенев след срещата от 32-ия кръг на efbet Лигата, група от 11-то до 16-то място между Спартак 1918 Варна и пазарджишкия тим, завършила с успех 2:1 за домакините.
Любослав Пенев (треньор на Хебър): „Причината за загубата е, че вкарахме един гол по-малко от противника, но въпреки всичко аз похвалих момчетата. Загубихме мача, но изиграхме добър мач.
Може би имаше леко отпускане точно в моментите, когато допуснахме головете, но нито се отказваме, нито се предаваме. Това е начинът – така искам да тренираме, така искам да играе отборът.
Принудителната смяна на централния нападател Анте Живкович не наруши рецептата, която имахме. Има достатъчно футболисти, а тези, които започнаха като смени оправдаха доверието ми, както и всички останали футболисти.
Пак казвам – изиграхме един добър мач и продължаваме в същата линия. Не се отказваме от целта – оставане в Първа лига и вярвам, че ще бъде постигната. Не е приятно да получиш два бързи гола, това не ни изненада, но не е ОК.“