Даниел Николов - 17-годишният вратар оправда доверието на треньорския щаб. С изключение на едно неразчетено излизане след центриране отдясно стоеше стабилно при изнасяне и изчистване на топката.
Георги Вълчев - централният бранител направи много добър мач не само в защита. На два пъти изникна от нищото... като централен нападател и при повече точност можеше да запише името си след голмайсторите.
Илия Миланов - играта бе спирана заради явно обадила се стара негова травма, но издържа до последно.
Димитър Тодоров - юношата на „Дунав“ опази фланга си и навярно бе сменен, защото получи жълт картон.
Кристиян Господинов - още едно момче от школата. Кристиян бе навсякъде - и като опорен халф, и като играч, който трябва да изнася топката. Не спря да тича и да се бори през цялото време.
Никола Колев - той получи и контузия, и жълт картон - ето поне две причини да бъде сменен още на почивката с Калин Георгиев.
Мехмед Сабри - бе автор на един от най-красивите моменти, когато разхвърли с финтове на педя земя половината защита на „Миньор“, но хубавият му фалцов удар прати топката на сантиметри над гредата.
Джан Хасан - неговото име не фигурираше сред титулярите, но се наложи да влезе в игра от самото начало заради травма, обадила си при Мартин Костадинов на загрявката. Начинът, по който астистира за втория гол на Будинов, бе забележителен. Техника плюс визия и центриране по конец - такова бе изпълнението му.
Мирослав Будинов - вкара голове-близнаци /вече 13 в личната му сметка през сезона/, които буквално прекършиха защитата на миньорци. Както винаги беше много полезен с опита и себераздаването си. Бе сменен под аплодисментите на публиката. Парадоксът бе, че получи жълт картон на пейката, но и той не можа да приеме невъзможното съдийство на Мартин Марков.
Денислав Минчев - спокойно може да бъде наречен едно от откритията в селекцията на „Дунав“. Дойде през есента от скромния тим на „Сливнишки герой“ и показа, че с изключителната си бързина и борбеност заслужава да е титуляр в повечето мачове.
Йордан Димитров - капитанът влезе като резерва, но довърши гостите в ключов момент, когато всички се питаха какво още може да бъде измислено от рефера. И в неговия актив стои вече гол номер 13. 
Калин Георгиев - замести Никола Колев по най-добрия начин с много отнети топки и участие в атаките.