Шофьор с 67 наказания за нарушения на Закона за движение по пътищата и условна присъда за каране под въздействието на наркотици влиза в затвора за 2 години, остава без книжка за 5 години и трябва да плати 1200 лева глоба.
През 2020 година пътният рецидивист получил 10 месеца условно с 3 години изпитателен срок, след като бил заловен зад волана с кокаин. В рамките на този срок, на 26 януари 2022 година, около 17.25 часа карал мерцедеса си из Бяла, но налетял на полицейски патрул, рязко обърнал посоката на движение, понеже този път бил под въздействието на три вида дрога. Опитите да бъде спрян с подадени от патрулката звукови и светлинни сигнали останали без резултат. Нарушителят подкарал като луд, преминал през няколко улици, но всичко свършило на „11-ти декември“, където се блъснал в бетонна ограда. Въпреки неадекватното му и агресивно поведение му били направени тестове, които показали, че този път шофира след употреба на амфетамин, метамфетамин, кокаин и съвсем незначително количество алкохол.
Пред беленския Районен съд А.С. признал вината си и поискал съкратено производство, при което получил предвиденото от закона задължително намаляване на наказанието с 1/3. Било е приведено в изпълнение и наказанието от 10 месеца лишаване от свобода по условната присъда също при строг режим.
А.С. обжалвал, но Окръжният съд потвърдил решението на магистратите от Бяла и то вече е в сила.