Младежите от „Ротаракт - Русе“ канят артисти, комедианти, музиканти, танцьори и всички хора с талант на поредната Отворена сцена, която организират днес, 28 април, във „Freestyle Cafe“ на ул. „Александровска“ 97. „Стартът е в 20:30 часа, но сме решени да оборим тезата, че в Русе няма нощен живот. А за същността на събитието ще обобщим така: всичко е позволено!“, казват организаторите, които приветстват всякакви индивидуални изяви.
Инициативата Open Stage/Отворена сцена има за цел да даде изява на възможно най-много и най-различни творци. Уникалното събитие винаги включва и подпомагането на различни каузи. Този път целта е събирането на средства за пострадалите от земетресението в Сирия.
„Искаме да поканим всички желаещи да се включат в нашата кауза, защото заедно можем повече. Добре дошли са всички любители на изкуството и културата. Ние знаем, че нашият град е пълен с млади и талантливи хора, та какво по-готино от това да ги съберем на едно място“, казват още от „Ротаракт - Русе“. Желаещите могат да се запишат на телефона: 0888 756 700, на имейл: [email protected] или чрез фейсбук страницата на организацията.