Русенската МГ „Баба Тонка“ е големият победител в четвъртата Електрониада, организирана от Русенския универтитет със съдействието на Регионално управление на образованието.
Състезанието е национално, с теоретичен и практически кръг, крайната цел е да се произведе електронна схема. Участваха 18 ученически отбора от 11 града на България, домакините бяха представени от студентски отбор, който по регламент не се включва в класацията.
На 1 място се класира вторият отбор на МГ „Баба Тонка“ в състав Калина Симеонова Симеонова, Валентин Дианов Тамахкяров, Димитър Пламенов Попов, с ръководител Донка Симеонова. Втори се класира отбор от Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации в Бургас. Третото място беше за първия русенската Математическа гимназия в състав Вяра Симеонова Симеонова, Деян Иванов Иванов, Симеон Петров Кулев, с ръководители Донка Симеонова и инж. Диан Тамахкяров.
Отличията на победителите връчи деканът на факултет „Електротехника, електроника, автоматика“ доц. д-р Вяра Русева. Наградният фонд беше осигурен от Русенския университет и фирма „Щайнер Електроник“ ЕООД.