Неизвестният на широката публика Любомир Вушовски ще ръководи днешния мач в Русе между „Дунав“ и „Лудогорец 2“ /15.30 часа/. Опитите ни да научим повече за него удариха на камък - името му не фигурира в ранглистата на реферите с ангажименти в Първа и Втора лига за сезон 2022-2023. Интересно ще е да разберем що за птица е въпросният Вушовски. Затова пък упоменаването на съдийския наблюдател - Йордан Дурчев, бивш елитен арбитър, звучи респектиращо.
„Всички момчета са на линия с излючение на контузения Мартин Костадинов. Няма да открия Америка, ако кажа, че целта ни е само една - победа! В някои предишни мачове изпуснахме ценни точки, но отборът като цяло заслужаваше повече“, заяви за „Утро“ спортният директор на ФК „Дунав“ Светлин Симеонов.
„След победата срещу „Янтра“ се надявам да направим добра серия и да получим днес подкрепата на трибуните“, каза Емил Янчев.
Бившият футболист на „Черно море“ вкара фамозен гол от центъра срещу габровци и е на път за отрицателно време да стане любимец на феновете.
Както „Утро“ писа, управата на ФК „Дунав“ обяви, че мачът ще върви при свободен вход. Но отвори и скоба - всеки, които иска да помогне скромно на клуба, може да си купи билет онлайн на fcdunav.bg.