Ювентус победи с 4:2 гостуващия тим на Сампдория в предпоследния мач от 26-ия кръг на италианската Серия "А".
Двубоят в Торино бе много динамичен и атрактивен, а освен шестте гола зрителите видяха и пропусната дузпа от нападателя на "старата госпожа" Душан Влахович.
Ювентус взе солиден аванс от 2:0 до 26-ата минута с голове на Бремен и Адриен Рабио, но Сампдория успя да изравни в рамките на 60 секунди. В 31-вата Томазо Ауджело намали, а още в следващата атака Филип Джуричич успя да изравни.
До полувремето резултатът не се промени, но в 64-тата минута Рабио реализира втория си гол в мача, за да изведе Ювентус отново напред в резултата.
Домакините можеха да подпечатат успеха си само пет минути по-късно, но Душан Влахович пропусна дузпа. Сърбинът стреля ниско, но ударът му се отби от лявата греда. 
Ювентус все пак стигна до четвърти гол. Това стана в последните секунди на добавените от съдията шест минути продължение, като автор на гола бе Матиас Суле. За 19-годишния нападател това бе първи гол в официален мач за мъжкия отбор на "бианконерите".
С успеха Ювентус събра 38 точки и заема седмо място в подреждането. Сампдория е на последната 20-а позиция с едва 12 точки, на още толкова от спасителния бряг.