Привържениците на ЦСКА се постараха да оставят почистено мястото, от което наблюдаваха мача с ЦСКА 1948 днес в Бистрица. Двата "червени" отбора от София си дадоха среща в 23-ия кръг на Първа лига, а гостите победиха с 1:0. С този успех те остават на върха в класирането с 4 точки преднина над шампиона Лудогорец, а ЦСКА 1948 е 3-и с 45 точки или изоставане от 12 точки от върха.
Тъй като стадионът в Бистрица, където ЦСКА 1948 приема съперниците си, е с доста малък капацитет, много от пристигналите да гледат мача нямаше как да влязат. Затова някои от тях се настаниха в частен имот, който е в близост до стадиона и има добра видимост.
След като мачът приключи, привържениците на ЦСКА събраха отпадъците си в торбички и се постараха да оставят мястото в максимално добро състояние. Тъй като обаче бройката на зрителите не беше никак малка, те нанесоха и малки щети на собственика. Няколко кола  от оградата бяха изкъртени, но феновете на армейците обещаха, че ще ги поправят.
Някои от страничните наблюдатели дори се пошегуваха, че привържениците на ЦСКА започват да придобиват японски навици, препращайки поведението към това на публиката от Страната на изгряващото слънце,  известна с дисциплината и хигиената си на мачовете.