Старши треньорът на Арда Кърджали Александър Тунчев призна, че играта на тима му в атака изобщо не се е получила и това е причината за загубата с 0:1 от Славия. Наставникът обаче отчете, че една грешка в защита е лишила Арда от това спокойно да си тръгне с точка от визитата на стадион "Александър Шаламанов" в София.
"Мачът се движеше към 0:0. През първото полувреме Славия игра малко по-добре, имаха едно положение за гол. Второто полувреме обаче ние го стартирахме малко по-добре. Цяла седмица говорихме, че трябва да бъдем внимателни в защита, особено в наказателното поле, но накрая направихме дузпа", каза разочарованият Тунчев.
"През първото полувреме играта ни не се получаваше. Единствено успявахме да държим топката далеч от вратата си. Но не успяхме да създадем ситуации в атака и да нанесем завършващ удар. През второто полувреме играта ни се раздвижи със смените по десния фланг. За съжаление обаче тогава дойде грешката ни в отбрана", добави наставникът, който призна, че вече мисли за предстоящия мач с Левски.
"В Кърджали играем по съвсем различен начин. Надявам се да забравим бързо днешния мач и да се фокусираме бързо върху предстоящия."