Треньорът на Пирин (Благоевград) Христо Янев не спести похвалите за отбора си след важната победа над Хебър.
"Постигнахме успеха с пълна концентрация. Момчетата са здраво стъпили на земята. Имахме преимущество и през първото полувреме и създадохме няколко положения. Вратарят им извадя тези ситуации. Знаехме, че като вкараме първия гол, това ще пречупи Хебър. Така и стана", коментира Янев.
"Всички искаме победната серия на Пирин да продължи, аз - най-мтого. Имаме всички предпоставки да успеем. Знаем качествата и силните си страни. Съблекалнята ни е много сплотена. Пирин има всички шансове да успее", добави той.
"Знаех, че Боби (б. а. - Тютюков) ще раздвижи играта ни, като влезе, и може да вкара. Важно е да му дадем още увереност. Но не е само той, всеки може да влезе като резерва и да помогне на отбора, затова сме отбор и работим много всеки да помага на колектива", каза още треньорът.
"Освен че сме приятели с Владо Манчев, дълго време сме работили заедно. Всеки познава другия и знае как мисли и какво иска от отборите си. Аз лично съм научил много неща от Владо. Той има всички предпоставки да бъде успешен треньор", каза Христо Янев за колегата си.