Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев остана недоволен от представянето на футболистите си при гостуването на Пирин. Тимът от Пазарджик допусна поражение с 0:2 в Благоевград и остана на предпоследно място в класирането, на три точки зад днешния си съперник.
"Имаме перфектни условия за работа. Много хора около отбора се лишават от много неща, за да може Хебър да бъде тук, но за съжаление на терена не постигаме нужните резултати. Лицето, което показахме в днешния мач, не ми хареса", каза бившият нападател на Лил и Леванте.
"Наясно съм кои са ни слабостите, те не са нови и няма как да ги изчистим от днес до утре. Но трябва да работим върху тях. Срещу Лудогорец няма какво толкова да променим. Има старание в играчите, но просто ни липсва завършващият удар. Искам да бъдем по-агресивни, да атакуваме повече и да имаме по-висок отборен дух."
"Със старши треньора на Пирин Христо Янев сме приятели, това никога няма да се промени, но на терена всеки иска да спечели. Днес Пирин бе по-добрият отбор и победи заслужено. За нас остава да работим и да преследваме нашите цели", завърши Манчев.