Общото събрание на ФК Миньор Перник избран нов управителен съвет на клуба, съобщиха "жълто-черните" на страницата си във Фейсбук.
В състава му влизат Андриян Йосифов - търговски директор във финансова компания, Любомир Трайков - спортно-технически директор на клуба, Мартин Ушатов, Ангел Вангелов (председател на фен клуба) и Емил Владимиров.
По време на общото събрание бе приет финансовият отчет на предишния председател на клуба Ангел Христов. Също така бе отбелязана добрата работа дотук на община Перник, г-н Христов и новото ръководство относно финансовото състояние на клуба. ФК Миньор Перник е един от малкото клубове в България, които нямат и стотинка задължения към НАП, изплатени са текущите заплати, както и голяма част от старите задължения на клуба.
Целта, която бе поставена от новия УС към спортно-техническото ръководство на клуба, е през сезон 2023/2024 тимът да се класира за efbet Лига, като е гарантиран подходящият бюджет за постигането ѝ. 
В момента Миньор заема 15-о място във Втора лига и се намира в зоната на изпадащите, но е само на точка от спасителния бряг при оставащи 13 кръга.