Треньорът на Ботев (Пловдив) Бруно Балтазар съжаляваше, че отборът му не е могъл да спечели поне точка от гостуването си в София. Това можеше да е трета поредна победа за "канарчетата" в първенството, вместо което те допуснаха поражение.
"Септември започна по-добре мача, те работят много добре по крилата. Вкараха ни гол от корнер. Ние трябваше да променим тактиката си и да се настроим към играта им. Искахме да изравним още през първото полувреме и успяхме. През втората част контролирахме играта и точно тогава допуснахме елементарна грешка при второто им попадение, което е неприемливо", бе първият коментар на специалиста.
"Тодор Неделев е футболист с уникални качества, но той вече не е при нас и трябва да се справяме без него. Има играчи, които могат да го заменят", вярва той.
"Още като пристигнах в Ботев, казах, че ще налагам стил на игра, при който отборът владее и контролира топката. Няма значение къде играем и срещу кого. Не можем обаче да продължаваме да правим такива елементарни грешки", каза още Балтазар.