Старши треньорът на Пари Сен Жермен - Кристоф Галтие, иска футболистите на френския шампион да се съсредоточат върху предстоящите мачове от Лига 1. Преди два дни френският шампион отпадна на осминафиналите в Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен.
"Има достатъчно разочарование в съблекалнята, както и гняв. Играчите са уморени и много разочаровани. Всички говорихме заедно тази сутрин. Имаше големи надежди след нас. Всяка година един отбор печели Шампионската лига. Сега трябва да се съсредоточим върху нашата цел, която е да бъдем първи в Лига 1", каза той пред медиите.
56-годишният специалист говори и за да говори за проблемите с контузени в състава на Пари Сен Жермен. 
"Имаше важни отсъстващи в двата мача срещу Байерн. (Килиан) Мбапе не започна първия мач, Ашраф Хакими беше с контузия. Във реванша не разчитахме на Кимпембе и Неймар. Две контузии, към които трябва да се добави и тази на Маркиньос. Бяхме доста отслабени, но Пари Сен Жермен е защитаващият титлата си. Ако спечелим първото място отново, това ще бъде първият път, когато отбор печели 11 поредни титли. Фактът, че сме шампиони не трябва да се омаловажава. Има играчи, които имат изключителен опит, както и други, които все още не са знаят какво означават златните медали. Триумфът с титлата не е нещо лесно. Винаги трябва да се борим до самия край за победите, за да спечелиш и Лига 1", каза още Галтие пред медиите.
В събота вечерта парижани, които са лидери в класирането, гостуват на Брест.