Русенският футболист на „Интер“ /Милано/ Никола Илиев отново влезе в плановете на националния селекционер Младен Кръстаич. Никола, който ще навърши 19 години на 6 юни, трябва да е на линия за лагер в Разград на 18 март заедно с другите избраници на наставника. Първата евроквалификация срещу Черна гора ще се играе на 24 март. Три дни по-късно националите ни ще гостуват в Унгария.
Макар че е толкова млад, Никола вече има 2 мача за мъжкия държавен тим. По-рано записа 11 двубоя с 1 гол за националния отбор с футболисти до 19 години. Преди да пристигне в Разград, той ще играе за „Интер“ срещу „Фиорентина“ в среща от младежкото първенство на Италия.
А Българският футболен съюз пусна в продажба билетите за мача срещу черногорците /19 часа/. Талоните за секторите „А“ и „В“ са с цена от 12 и 15 лева, за трибуна „Моци“ - 10, за ВИП място - 50.
Предвиден е и бонус - пълнолетен фен, купил билет за 15 лева, има право да заведе на „Хювефарма Арена“ три непълнолетни лица с допълнително заплащане от левче. Родителят или настойникът обаче трябва да попълни декларация за придружител.
Талоните могат да се поръчат предварително в мрежата на „Ивентим“.