"Не бих казал, че имам намерение да си подавам оставката, дори за секунда не съм си помислял да го правя", обяви наставникът на Локомотив Пловдив Александър Станков след поражението от градския съперник Ботев с 1:2, предаде БГНЕС.

"Не бих казал, че имам намерение да си подавам оставката, дори за секунда не съм си помислял да го правя. В момента няма повод да я подавам, в момента отборът играе добре. Феновете ги боли и мен много ме боли, но те видяха как игра нашият отбор днес. Имаме втори мач за Купата, в първия постигнахме позитивен резултат. В момента се намираме на пето място. Жалко, че не успяхме да зарадваме феновете, защото те много държат на този двубой", коментира Станков след двубоя.

"Има си ръководство, което решава за моята работа. На мен не са ми викали "Оставка", викаха по нечий друг адрес. Не бих казал, че нашият отбор е в криза, напротив. Ние продължаваме нашия дълъг път. Когато започнахме шампионата, никой не очакваше да сме на тази позиция. Никой не вярваше, че можем да сме в челната седмица. Не мисля, че имаме повод да се отчайваме", каза още треньорът на "смърфовете".