Запалянковците на Челси са прави да критикуват представянето на отбора, заяви мениджърът на "сините" Греъм Потър преди гостуването срещу Тотнъм от Висшата лига в събота.
Лондончани имат само една победа в последните си 10 двубоя във всички турнири, въпреки че похарчиха над 300 милиона лири по време на зимния трансферен период. През миналата седмица столичани паднаха с 0:1 срещу застрашения от изпадане от елита Саутхямптън.
"Нормално е феновете да бъдат разочаровани, защото загубихме на собствен терен срещу Саутхямптън. Приемаме това. Повече от нормално е да показват, че не са доволни. Няма какво повече да се каже. Решението на проблема се крие в победите в предстоящите ни мачове. Нормално е да има недоволство, когато падаме с 0:1 срещу Саутхямптън, който е в дъното на класирането. Резултатите ни не са достатъчно добри", коментира Потър пред медиите, цитиран от Ройтерс.
"Сините" са на десето място в класирането във Висшата лига и са на 11 точки зад съперника си Тотнъм. 
"Говорих си с по-опитните в състава и те ми казаха, че преди сезона са имали възможно най-лошата подготовка. Турнето преди шампионата явно не е помогнало, но не съм бил там и трудно мога да кажа категорично. Сега имаме качество, но трябва да включим подобаващо младите в състава, а това няма да бъде лесно", каза още 47-годишният специалист.