Треньорът на Унион Берлин Урс Фишер призова отбора си да направи още една решителна стъпка към за победа срещу Аякс в Лига Европа. Двата отбора направиха равенство 0:0 в първия си мач преди седмица в Амстердам, а Унион направи още едно реми без голове в Бундеслигата срещу Шалке през уикенда.
"Ясно е, че трябва да повторим представянето си от Амстердам. Това е задължителното условие, а трябва да покажем и още нещо", каза Фишер пред репортерите, цитиран от ДПА.
Да стигне до осминафиналите в турнира, ще бъде най-големият успех на Унион в Европа и Фишер предупреди, че отборът му трябва да очаква всичко, включително и изпълнение на дузпи.
"Още ни липсва този малък късмет в състезанието. Трябва да се опитаме да го предизвикаме", заяви той. Според него отборът му трябва да бъде ефективен, защото няма да има много голови възможности.Централният защитник Диого Лейте се връща в състава, след като пропусна мача с Шалке заради болест, но крайният бранител Нико Гиселман е под съмнение за мача, като не тренира в сряда.