Настроението е добро, отиваме да се представим по най-добрия начин и ако може да се класираме по-напред. Това каза днес пред медиите на летището във Варна преди заминаването на Лудогорец с чартърен полет за Брюксел, където в четвъртък ще изиграе реванша срещу Андерлехт от плейофите в елиминационната фаза на Лигата на конференциите, националът Кирил Десподов.
Той коментира, че в отбора са видели грешките от предишния двубой. Дано да сме ги изчистили и утре да се представим по най-добрия възможен начин, който ние знаем, че можем да го направим, каза футболистът. Десподов смята, че играчите трябва да са спокойни и да вярват в себе си. 
Техническият директор на тима Козмин Моци пък коментира, че очаква добър мач от момчетата и се надява, че Лудогорец има шанс да продължава напред. 
„Засега проблеми в състава имаме с Мануел Шоу и Оливие Вердон, които са наказани, извън това всички са здрави“, посочи Моци.
„Имаме малко преднина пред Андерлехт, но знаем, че ще е съвсем различен мач в Брюксел, така че трябва да излезем и от първата минута да се борим за всяка топка“, коментира още той. 
Запитан дали Лудогорец може да повтори първото полувреме, което направи на „Олимпико“, за да се класира напред, Моци каза, че се надява и даже може по-добре. Аз вярвам много на тези момчета и съм сигурен, че утре ще направят добър мач, обобщи той.
Заминаваме с настроение, което предполага, че ни очаква един тежък мач, каза изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев.
„Отиваме на битка, настроението е бойко, надяваме се да зарадваме нашите привърженици с отстраняването на Андерлехт и да продължим напред“, каза още той.