Старши треньорът на Берое Николай Киров заяви, че не е останал доволен от отношението на играчите му в контролата срещу Янтра (Габрово) (0:0).
Той сподели, че очаква към тима да се присъединят още трима нови футболисти.
“Нищо общо с контролите, които играхме до този момент в Турция. Имахме сериозен разговор на полувремето още. Не съм доволен по никакъв начин. Не съм доволен от отношението. Нищо общо с контролите, които играхме в Турция. Днес не видяхме нищо. Не видяхме нищо от това, което тренирахме. Трябва да има промяна на отношението. Разговорът с футболистите ще е кратък. Започваме да се готвим за следващия двубой“, коментира Киров.
„Очакваме още трима футболисти. Къса като група сме. Единият мисля, че днес е кацнал. Другите двама се уточняват нещата с френския отбор и начинът на преотстъпване“, добави той.
„Имаме двама човека, които документално са в процедура на изваждане на работни визи и най-вероятно няма да са готови за първия двубой. Има футболисти, които по обективни причини няма да могат да вземат участие в първия мач срещу ЦСКА“, каза още той.
„Целта на отбора остава място в първите 10. Затова ще се борим. Имаме сериозен противник. С равни точки сме със сериозен противник. И програмата не е лека. Важното е, че имаме някаква цел. Не стоим на едно място. Гоним нещо по-напред в класирането. Дали ще се получи, първенството ще го покаже“, смята той.
„Младите момчета работят добре, работиха добре и в Турция. Ще имат игрово време във втория отбор. Който се представя добре, ще се качва при нас“, завърши Киров.