Отборите на Берое и Янтра завършиха 0:0 в контрола, играна на спортната база "Берое". Това стана три дни след завръщането на тима от Стара Загора, който беше на лагер в Турция.
За Берое не игра контузеният Зария Ламбулич. За Янтра също заради травми не играха Даниел Гаджев и вратарят Петър Иванов, както и болният Симеон Тулраков.
Първата по-сериозна опасност пред една от двете врати бе в 16-ата минута, когато капитанът на Янтра Петър Казаков стреля от пряк свободен удар в левия горен ъгъл на вратата на Иван Караджов, който спаси, а след това се намеси и при добавката на Георги Недков. Малко по-късно играчите поискаха дузпа за това, че след центриране на Вили Трибуле защитник на Янтра игра с ръка в наказетлното поле, но съдията не отсъди нарушение.
Имаше сериозно разбъркване в наказателното поле на Янтра в 36-ата минута след центриране на Симеон Мечев, но не се стигна до доректен удар. Удар на Тони Иванов от тима от Габрово бе блокиран в края на първата част.
В 56-ата минута Денислав Станчев от Берое опита нещо средно между удар и центриране отляво, но топката излезе в аут. В 66-ата минута Тонислав Йорданов стреля в стената от фал. В 83-ата минута Емил Колев от Янтра стреля неточно с глава. 
При подновяването на първенството Берое ще приеме ЦСКА-София на 12 февруари (неделя) от 14:15 часа.
Янтра ще поднови сезона с домакинство на втория тим на ЦСКА 1948 на 11 февруари (събота) от 14:00 часа.
Съставът на Берое: Иван Караджов, Георги Динков, Макс Челич, Симеон Мечев, Божидар Пенчев, Серкан Юсеин, Спас Георгиев, Вини Трибуле, Калоян Кръстев, Педро Енрике, Сана Гомес (Йоан Бауренски, Тонислав Йорданов, Денислав Станчев, Уерди Мара, Бубакар Траоре, Атанас Йорданов, Васил Василев и Дамян Йорданов)
Съставът на Янтра: Християн Василев, Петър Р. Иванов, Константин Иванов, Михаил Минков, Георги Върбанов, Петър Казаков, Ивайло Михайлов, Георги Недков, Тони Иванов, Добромир Бонев, Тодор Чаворски