Старши треньорът на Лацио Маурицио Сари коментира, че не е разочарован от представянето на отбора при загубата от Ювентус в турнира за Купата на Италия. Лацио загуби с 0:1 и отпадна на четвъртфиналите.
„Разочарован съм от резултата, но не и от представянето. Просто ни липсваше нещо в последната третина, но като цяло контролирахме играта и позволихме малко възможности на Ювентус“, обясни Сари пред Sport Mediaset.
„Пропуснахме да отбележим, а трябваше да намерим начин да продължим“, добави наставникът на Лацио след поражението в Торино. 
„Разочароващо е да отпаднем, но определено не сме разочаровани от представянето ни. За съжаление, контузията на Чиро Имобиле ни постави в ситуация, в която момчетата играха доста мачове през януари, така че може би ни липсваше ефективност. Играем на всеки три-четири дни, а не бяхме тренирали в продължение на месец. Завръщането на Чиро ще ни помогне, за да направи някои промени в състава“, заяви Маурицио Сари.
Имобиле се завърна в титулярния състав и игра до почивката, а Сергей Милинкович-Савич започна сред резервите и се появи на терена в 59-ата минута, като впоследствие Сари каза, че не съжалява за това решение.
„Той игра в последните шест мача и беше правилно да му дадем малко почивка днес. Има някои ситуации и турнири, които не можем да подценяваме. Трябва да почива, когато може“, добави италианският специалист.