На 8 март цветарите правят по-големи обороти дори от тези на 15 септември, а в заведенията местата са резервирани поне от седмица по-рано и импровизираното романтично празнуване в ресторант е почти непосилна мисия. Но тази година на 8 март ще има още една възможност - цветна, забавна и много емоционална. Това е специален спектакъл с аромат на любов в Арена Русе, по думите на организаторите - „една забележителна вечер с изумителен сценичен декор в стил „Алиса в страната на чудесата“. А участниците в него не се нуждаят от представяне - вокалистът на „Диана Експрес“ Илия Ангелов, „латинопартизанинът“ от Русе Искрен Пецов, неповторимата Кристина Димитрова, вокалистът на „Тангра“ Боби Косатката, Балет „Вега“ с невероятния си кан-кан спектакъл, Балет „Нова“, румънската поп звезда Майк Даймъндс, диджей Теди Джордо и още много популярни артисти. Предвидена е и гала вечеря за специални гости с резервации на VIP маси пред сцената.
„Това ще бъде парти, което ще остане завинаги в спомените и албумите ви. Събитие от световна класа, с хиляди светлини, които светят толкова ярко, колкото тези на Бродуей, и декор, на който могат да завидят дори най-големите световни фестивали“, обещават организаторите от Artworld Festival.
А ето кои са те.
Artworld Festival е партньорска идея на Арена Русе и фирмите с дългогодишен опит в увеселителната индустрия „Клуб Мениджмънт“ и „Диско Дизайн“. Замисълът за фестивала, амбициран да покаже какво точно означава думата забавление, е от времето на пандемията, а за извеждането му до готов продукт са черпени идеи от някои от най-популярните световни музикални фестивали, с идеята публиката да бъде въвлечена в събитие от следващо поколение.
„Имаме по нещо за всеки - от музикалния ентусиаст до всеки един фен. С разнообразието от музикални стилове и жанрове ви гарантираме, че ще намерите нещо, което да харесате“, обещават от Artworld Festival.