Временна организация на движението се въвежда от утре в участък от улица „Ненко Балкански“ в Казанлък, съобщават от пресцентъра на местната администрация. Промените ще важат до 17:00 часа на 12 февруари.
Затворени за движение, спиране и паркиране ще бъдат двете пътни платна на улицата в участъка от кръстовището с улица „Генерал Радецки“ до кръстовището с улица „Тюлбенска“. Въвежда се временен режим на движение на пътни превозни средства по обходни улици към съществуващата улична мрежа в града. 
Промените в организацията на движението се налагат във връзка с изпълнението на проект на „Водоснабдяване и канализация" (ВиК) ЕООД – Стара Загора за временна организация и безопасност на движението по реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа на град Казанлък, уточняват от администрацията. Както БТА съобщи, по време на информационна среща днес от дружеството увериха, че дейностите по проекта в Казанлък ще приключат до юни т.г., а асфалтирането на разкопаните участъци ще започне през март.