Биляна Дудова и Тайбе Юсеин се разминаха на държавното първенство, но може да се срещнат на тепиха в Загреб като участнички в Гран при на Хърватска. Двете непримирими конкурентки за титулярното национално трико в категория до 62 килограма пропуснаха пряката борба в държавния шампионат, защото Тайбе се бе качила изненадващо на 65 килограма. В нейно отсъствие звездата на „Юнак“ /Русе/ стана златна медалистка след финална победа срещу друга националка от ЦСКА - Мими Христова.
Любопитното е, че сега и трите ще участват в Загреб на 62 килограма. За Тайбе и Мими е ясно - те са под крилото на националния селекционер Петър Касабов, който прехвърли всичките си състезателки от „Левски“ в ЦСКА. Биляна изглежда сякаш леко изолирана, но явно няма никакво намерение да се предава.
Със сигурност на тепиха в Загреб /1-5 февруари/ се задава българско борцово шоу с три силни и амбициозни жени. От значение е и какво ще покаже жребият.
Междувременно Дудова взе участие в церемонията по награждаване на най-добрите спортисти на Обединени спортни клубове „ЦСКА“. Тя връчи приза за спортист номер на бореца в класическия стил Кирил Милов. 
Участието й в тържеството стана факт по покана на Георги Калчев, под чието ръководство стана световна шампионка. Той е председател на ОСК „ЦСКА“.
От няколко месеца Биляна тренира при Серафим Бързаков.