Силвия Събева е практикуващ терапевт с над 15 години опит. Провежда Рейки, масажи, козметични и оздравителни услуги и терапии.
Подпомага за благоприятното оздравяване или постигането на желание на всеки, който лично поиска това от нея.
В Русе ще я намерите на ул. „Пенчо Славейков“ 6 /до Американското пазарче/, тел. 0888 996 889.
„Здраве и красота със Силвия“ е специалната й рубрика за читателите на вестник „Утро“.

Рейки е система за възстановяване хармонията на тялото, съзнанието, духа и душата на човека. Развита е от японския доктор, лечител и учител Микао Усуи. Рей-ки /от японски/ означава универсална жизнена енергия и сила на живота. Тя въздейства едновременно на всички нива - физическо, астрално, ментално, с енергията на любовта и изцелението. Дава радост и енергия, намалява стреса, премахва болки, напрежение, депресия, безсъние и др.
Рейки е позитивна енергия и не може да навреди, затова е полезна за всички - и за деца, и за възрастни.
Рейки сеансите се провеждатасамо от специалист /рейки терапевт/, чрез полагане на ръце върху тялото на човека, или чрез дистанционно изпращане на енергията към човека, пожелал това.
Рейки масаж
Рейки масажът включваа методики на рейки сеанс с нежни масажни техники за обработване на цялото тяло - главата, ръцете, торса, краката, стъпалата.
Може да се комбинира с подходящи ароматни етерични масла и натурални продукти, както и с музика, цветове и светлина, медитация.
Рейки и рейки масажите се изпълняват само от специалист, преминал необходимото обучение и подготовка.
Усещанията по време на рейки сеанс или рейки масаж са индивидуални, като най-често се усеща затопляне, отпускане, спокойствие. Понякога човека може да заспи. Каквото и да се случи, то е част от лечебния процес, а усещанията се хармонизират до няколко часа.
Рейки и рейки масажите дават много добри резултати при емоционални травми, безсъние, мигрена, проблеми с костната система и опорно-двигателния апарат /кости, мускули, схващане и др/, за засилване на имунитета, при грип, инфекции или вируси, при заболявания на сърдечно-съдовата система /високо, ниско кръвно/, на храносмилателната, нервната и други системи, за хармонизиране на хормоните иа жлезите и други.
Рейки и рейки масажите се съчетават прекрасно с всички форми и методи за лечение, хармония и здраве.
Може да се проведе един рейки сеанс или масаж за общо хармонизиране, или няколко поредни, за да се постигне лечебен резултат - пълно възстановяване или постигане на желание.
Аз и рейки
Преминах обучение по рейки преди 18 години и от тогава за мен това не е просто система, а начин на живот. Прилагам рейки за себе си и хора, които поискат това. Наричам рейки чудо, защото в интензивната ми практика има огромен брой случаи на подобряване на здравето и живота на хората, на развитие и промени в позитивна светлина благодарение на рейки. Споделям с радост рейки енергията, личния си опит, възможностите и уменията си с всеки, който пожелае.