Треньорът на Хебър Владимир Манчев каза няколко думи пред клубния сайт преди първата контрола на тима на лагера в Алания, Турция, която ще се състои утре срещу 14-кратния шампион на Полша Висла Краков.
"Вече съм бил на тази база, не съм изненадан от условията, които предлагат домакините - хубави терена, много добър хотел, имаме всичко необходимо на наше разположение. Вчера лошото време малко ни изненада и не успяхме да направим всичко, което бяхме планирали. Но играчите си починаха малко от тежкото пътуване. Днес направихме тежка тренировка сутринта, сега имаме занимание с топка, малко тактика. Утре пак тренираме двуразово", каза Манчев.
"За нас е много важен този лагер, за да се опитаме да избистрим игровата физиономия на отбора. Почти половината отбор са нови играчи и ще използваме тези две седмици да напаснем и колектива като характери и като взаимоотношения в отбора. Трябва да запозная новите играчи с моите изисквания и е важно да направим добър колектив, който да ни носи успехи", добави треньорът.
"Всеки един играч е привлечен с моето одобрение. Имайте предвид, че през зимата трудно се привличат качествени футболисти - ние успяхме да вземем доста такива, за което съм благодарен на ръководството. На този етап съм доволен с това, което разполагам като качество и дълбочина на състава. Пак ще се повторя - ще привлечем още един играч в средата на терена, ако се появи такъв", завърши Владимир Манчев.