Отзиви след победата на Рилски спортист над Черно море Тича с 85:76 в Самоков в среща от 16-ия кръг в Националната баскетболна лига за мъже (НБЛ).
Кирил Болашков, старши треньор на Черно море Тича: "Играта приключи още в шестата минута от мача, когато нашият център Ейвърил Угба получи своето трето лично нарушение. След това вече нищо не потръгна."
Мартин Коцев, баскетболист на Черно море Тича: "Мисля, че се представихме добре. Отначало мачът вървеше равен, но накрая дългата ротация на Рилски спортист им даде преимущество, от което те се възползваха. Смятам, че след завръщането на контузените ни играчи - Цветомир Куртев и след време на Костадин Лазаров, отборът ще се оформи още по-добре, ще имаме по-голяма ротация и повече варианти в мачовете."
Людмил Хаджисотиров, старши треньор на Рилски спортист: "Можем да играем много по-добре"
Йордан Минчев, баскетболист на Рилски спортист: "Победата в този мач не беше лесна, но ние направихме така да не е. Не мога да говоря за другите играчи, но като че ли аз не подходих добре в мача и това се отрази на играта ми. Започнах титуляр, но поведох играчите не както трябва и смятам, че аз имам голяма вина за този резултат, въпреки победата."