Фенклубът на Левски (София) - Синя Зона Б-18, стартира благотворителна кампания в помощ на семейство, пострадало от наводненията в Карлоскво през миналата година, съобщиха от организацията. 
"Ние от фенклуба на Левски София - Синя Зона Б-18, стартирахме поредната благотворителна кампания, този път в подкрепа на семейството на Пламен и Ваня и техните две деца от с. Каравелово, чийто дом беше сериозно засегнат от миналогодишните наводнения в Карловско.
В нашата благотворителна инициатива за пореден път се включват една от най-популярните български актриси Йоанна Темелкова и многократната шампионка на България в спринта Инна Ефтимова.
За набиране на средства в помощ на младото семейство да възстанови дома си пуснахме за продажба колекционерски сет, посветен на Любен Каравелов, изработен единствено в 69 бройки на стойност от 150 лв.
Поръчките на Каравеловия сет се осъществяват на лично съобщение във официалната страница на Синя Зона Б-18", информираха от организацията на привържениците на "сините".