Ръководството на ПФК Левски и старши треньорът Станимир Стоилов благодарят на генералния спонсор Palms Bet, който отново помогна на клуба в труден финансов период, съобщиха от клуба.
"Групата компании Palms Bet за пореден път авансираха ПФК Левски като преведоха 377 хиляди лева по договорите си с клуба, с което осигуриха навременното плащане на заплатите на футболистите, треньорския щаб и на администрацията на клуба. Липсата на официални двубои и приходи от билети през последните два месеца са причина за недоброто финансово положение на клуба", написаха "сините".
"Както и през месец декември 2022 г., когато генералният спонсор преведе авансово 330 хиляди лева, за да може клубът да осигури навреме заплатите преди коледните и новогодишните празници, така и сега клубът успя да покрие заплатите си благодарение на своевременната подкрепа на спонсора.
С това Palms Bet отново доказва своята безрезервна подкрепа към ПФК Левски не само като спонсор, но и като истински приятел, на който може да се разчита винаги в трудни моменти", изразиха благодарността си от клуба на официалната си страница.