Няколко важни изложения предстоят в Букурещ, съобщи Българо-румънска палата - официален представител на „Ромекспо“ за България.
В периода 23-26 февруари ще се проведе пролетното издание на TARGUL DE TURISM, на което се представят най-новите и интересни туристически предложения. Подходящо е за туристически агенции и туроператори;     места за настаняване и отдих както и за доставчици на различни туристически услуги или местни, национални и международни туристически власти.
Месец по-късно, между 23 и 26 март, ще се проведат още три форума, които са много интересни за български компании: CONSTRUCT-AMBIENT EXPO + ROMTHERM + MOBILA EXPO.
CONSTRUCT-AMBIENT EXPO е изложение, насочено към цялата строителната индустрия и довършителните дейности около нея. Паралелно с него ще се състои ROMTHERM - международно изложение за инсталации, отоплителна, охладителна и климатична техника и MOBILA EXPO - изложение за мебелната индустрия.
Срокът за регистрация за участие в Туристическото изложение е 31 януари, а за следващите - 3 февруари.
За български компании съдействаме напълно безплатно при подготовката на документите и комуникацията с организаторите, посочиха от Българо-румънската търговско-промишлена палата, чийто офис е на улица „Войводова“ 12-14 в Русе.