36-годишен мъж бе открит в центъра на Глоджево сред локва кръв и със стърчащ от гърдите нож в понеделник малко преди полунощ.
Около 23 часа същата вечер в РПУ-Ветово постъпил сигнал от Д.К., че някой чупи стъклата на металната барака в двора му в Глоджево. При пристигането на полицаите на адреса вече нямало никого, но от тел.112 дошъл сигнал, че в центъра на градчето лежи ранен мъж. Препратеният полицейски наряд намерил 36-годишния А.А. с нож в гърдите и още две рани от острието, а лицето му също било цялото в кръв.
Преди откарването на пострадалия с линейка в русенската болница той признал, че е натрошил бараката на 20-годишния Д.К. и бил подгонен от него и баща му Е.К. Двамата го пребили с пръчка, а накрая го наръгали.
Двамата нападатели са задържани след издирване и дали писмени обяснения за индицента, като бащата признал за ударите с нож, а синът - за боя със сопата.
А.А. е опериран в болницата, където е установено, че няма засегнати важни органи и опасност за живота му няма. Срещу Е.К. и Д.К. е образувано досъдебно производство за нанесена лека телесна повреда. Ако бъдат признати за виновни, бащата и синът могат да влязат в затвора до 3 години.
Хора от градчето казват, че между участниците в екшъна тлее стара вражда и това е само един от епизодите в нея.