Семейството на Георги Колеолов продължава битката за спасяването му, колкото и трънлив да изглежда пътя, по който върви по волята на съдбата. Млад мъж и баща на две деца стара от злокачествен мозъчен тумор. След операция и отказ за по-нататъшно лечение от лекарите в България, семейството му го транспортира в истанбулската клиника „Анадолу“. Сумата за лечението е непосилна за семейството на Георги и те имат нужда от помощ. Първото дарителска инициатива през тази година е благотворителен волейболен турнир в Русе. Той ще бъде изцяло любителски и всеки, който желае да участва, може да го направи. Турнирът ще се проведе на 28 и 29 януари. Таксата за участие на отбор е 100 лева, всички събрани пари ще са за лечението на Георги. Подробности за инициативата могат да се видят във фейсбук на адрес https://www.facebook.com/events/460777222931271
А ето какво сподели в социалната мрежа съпругата ме Корнелия. 
Фейсбук ме пита какво мисля.
Мислите ми хвърчат като есенни листа в буря.
От 31.12.2022 г. Гошо е с температура 39.6 градуса. Трудно се смъква малко и после пак се качва. След като лекарите отхвърлиха бактериални инфекции, но за всеки случай почнаха с широкоспектърен антибиотик, вчера се установи, че е заразен с грип. Ужас! Терапията понижава имунитета му и организмът му трудно се преборва с вируса. 
Молим се!
Събраните пари по дарителската сметка драстично намаляха. Разполагаме с 1947.85 лв. А болницата чака плащане на поне 7 хиляди евро в понеделник /днес - б.р./. 
Опитът ни показва, че пак ще ни направят жест и ще чакат да намерим и да преведем, няма да го изнесат Гошо на тротоара пред клиниката. Но сметките се трупат и след отказа на НЗОК нямам надежда за стабилност във финансирането на това лечение. А то е единственият шанс за живота на Гошо. 
Трета година подред посрещаме сами с момичетата Коледа и Нова година. Обещавам на децата, че е за последно и догодина татко ще е пак с нас. 
Но душата ми е свита. 
Пак правя торти. Искам да правя повече торти. Но не ми стига времето. И силите. 
Надявам се на утрешния ден. Да донесе по-добри новини от Турция. Да събера мислите и силите си и да продължа да правя, каквото мога.
Благодаря на всички вас, приятели, че живеете с нашите тревоги и не ни забравяте, че не се уморявате да ни подкрепяте в трудната битка, че ни помагате мисъл, с обич и със средства.
Бъдете благословени!
Това е сметката за дарения за лечението.
Който може, с колкото може.
Корнелия Любомирова Романова-Колеолова
Пощенска банка 
/Юробанк България АД/
BPBIBGSF
BG84BPBI79214040909702