През новата 2023 година можете да очаквате много енергия и сила, които ще ви помогнат с дългоочакваните промени в личния и професионалния ви живот. Благодарение на мотивацията, която определено няма да ви липсва, вие непрекъснато ще вървите напред.
Навлизането в новата година ще бъде трансформиращо за вас. Позицията на Юпитер в Овен ще засили вашия потенциал и амбиция и ще успеете да постигнете целите си. Това се отнася особено силно за огнените знаци.
Близнаците, Везните и Водолеите трябва да бъдат предпазливи през първата половина на 2023 г., тъй като може да проявят някои авторитарни тенденции и недоверие към мнението на другите. Това може да доведе до конфронтация с близки или колеги по време на работа, за което по-късно може да съжаляват. От друга страна - може да засили чувството ви за отговорност.
По отношение на кариерата 2023 ще бъде страхотна година! Особено за земните знаци, чиято и без това силна амбиция и желание за финансова сигурност ще се засилят. Както подсказва позицията на Уран, ще бъдете много креативни и пълни със свежи идеи.
През втората половина на годината много от нас може да изпитат угризения на съвестта. През този период няма да толерирате никакви манипулации или убеждаване.
Марс в Стрелец, в края на годината, ще върне енергията в живота ви. Ще копнеете за пътувания, спорт и среща с нови хора, сред които може да намерите своята сродна душа.

Овен - Успешни сте в кариерата си

2023 година ще бъде много трансформираща за вас в много отношения. Силната ви страна ще бъде преди всичко самочувствието и способността да спорите и дебатирате ефективно. Ето защо ще бъдете много успешни в кариерата си и ще постигате големи цели. Годината ще ви донесе и много предизвикателства, затова се възползвайте от физическата си сила и смелостта си. 
Можете да очаквате с нетърпение диви преживявания, свързани с пътуване и опознаване на нови интересни хора.
Ще влезете в новата година с ясна визия и поставени цели. Няма да ви липсва смелост, така че ще бъде напълно естествено да имате собствено мнение и да го отстоявате. Възможно е дори да възникнат разногласия с колегите ви в работата, които няма да ви плашат. Поради здравословното си самочувствие, ще спечелите благосклонност към почти всички, така че ще дойде бързото израстване в кариерата. Освен това, благодарение на оригиналните си идеи и надеждност, можете дори да станете водещ.
През пролетта ще почувствате нужда да работите усилено върху физическото си състояние и да подобрите диетата си. Това ще се отрази не само на тялото ви, но и на настроението ви. Ще сияете, така че ще привлечете много нови хора в живота си, които ще споделят ентусиазма ви към спорта и пътуванията.

Телец - Не забравяйте да спортувате

Амбицирани и с постоянство, вървите директно към целите си и не позволявате мнението на другите да ви притеснява.
Ще влезете в новата година пълни с ентусиазъм и мотивация. Силната нужда да планирате нещата в детайли предварително, ще ви тласне напред. Определено няма да ви липсва ясна визия за кариерата и желанието да направите максимума за нея независимо какво ще ви коства.
Пролетните месеци ще събудят желание за пътуване и опознаване на нови култури. През този период ще имате голям апетит, така че следете теглото си и не забравяйте да спортувате.
Поради позицията на Венера сетивата ви ще се засилят, особено през пролетта. Очакват ви красиви моменти и задълбочени разговори с партньора ви. В този момент обаче, ще поставите високи изисквания към себе си и половинката, което може да предизвика разногласия и кавги.
През есента ще се уморите и ще се дистанцирате от другите. Потапянето в четене на книги за саморазвитие ще бъде добро решение.
През зимата ще бъдете затрупани от отговорности, което ще ви накара да се чувствате разочаровани. Светът няма да се разпадне, ако не завършите нещо. Насладете се на компанията на приятелите си и се отпуснете.

Близнаци - Организирайте мислите си

Възползвайте се от всяка възможност за учене, тъй като добрата ви памет ще бъде силната ви страна през 2023 година.
Благодарение на старанието си много бързо ще стигнете до мечтаната работа и в същото време ще имате възможност да пътувате и да се усъвършенствате на чужд език.
През първата половина на годината ще станете уверени личности и ще поемете контрола над живота си. Няма да се страхувате да изразите собственото си мнение сред приятели или на работа. През този период ще попаднете в групови спортни занимания, благодарение на които ще създадете много нови приятели.
По отношение на връзките тази година, ще сте много нестабилни. Вие сте свободолюбива независима личност и все още не сте готови да се ангажирате.
През есента ще почувствате нуждата да останете сами за известно време и да организирате мислите си. Ще бъдете физически слаби, изненадани от кашлица и хрема, но в същото време ще се събуди вашият артистичен дух. Ето защо можете да използвате това време в своя полза и да се научите как да свирите на музикален инструмент или креативно да изрисувате апартамента си.
Краят на годината ще бъде положителен. Ще имате време да се отпуснете и да се срещнете с роднини, които не сте виждали от дълго време.

Рак - Копнеете за близост

През 2023 година концентрирайте енергията си основно върху изграждане на взаимоотношенията с околните. Ще имате множество добри идеи, които ще впечатлят, както колегите ви, така и любимите ви хора.
Встъпването в новата година ще бъде спокойно и хармонично. Ще организирате приоритетите си и ще копнеете за телесен допир. Общи хобита с партньора ви ще ви сближат. 
През пролетта сетивата ви започват да се разбуждат и ще просперирате в работата. Това се дължи на ентусиазираността ви към всичко и ще бъде много приятно да се комуникира и работи с вас. Придържайте се към това настроение и е възможно да получите повишение.
През тази година ще отдадете голяма важност на връзките. Позицията на Марс ще увеличи желанието ви за добри работни отношения и ако нямате постоянен партньор, ще имате късмета да изберете правилния.
През есента ще сте в мрачно настроение и ще ви налегне меланхолия. Понеже ще сте много доверчиви и чувствителни, лесно ще бъдете завладени от всяко неразбирателство, каквито може да очаквате в повече през този период.
Към края на годината ще господства силата на Венера, което ще отключи някои теми, които обикновено са табу за вас. Ще прекарате този период със семейството си и ще се забавлявате много.

Лъв - Изпълнени сте със самоувереност

През 2023 година ще сте изпълнени със самоувереност.  Все пак поддържайте известно ниво на самокритика. Извънредната самоувереност може да изглежда като арогантност за околните.
Изпълнението на целите ви ще се случва естествено и без много усилия. Ще сте толкова мотивирани за работа, че понякога може да изглеждате разпилени или потиснически. По тази причина поддържайте определено ниво на мотивация и дисциплина, но не преклявайте.
През първата половина на годината ще жадувате за спортни дейности. Въпреки това през този период ще започнат да се обаждат здравословни проблеми с храносмилателната система. Поради това се опитайте да готвите по-здравословно и не забравяйте да избягвате пикантни ястия.
Позицията на Марс събужда творческата ви страна, което ще се отрази най-вече в кариерата ви, където сами ще се удивите на великите си идеи. Що се отнася до любовните отношения, може да очаквате приятни романтични моменти.
През есента бавно ще започнете да се борите с умората. Може също така да имате угризения, които да не ви дават да спите. Затова намерете начин за отмора.
Ще завършите година празнувайки успехите си. Затова се поглезете с тишина и спокойствие с онези които обичате и не прибързвайте в нищо.

Дева - Намирате удоволствие в работата

2023 година носи доза постоянство и дисциплина, така че грабнете тази възможност и я използвайте пълноценно.
С навлизането в новата година в живота ви ще започнат промени, от които може да се почувствате притиснати и да ви причинят главоболие и излишен стрес. Затова най-добре ще бъде ако се спрете за момент и организирате приоритетите си.
През първата половина на годината ще намирате удоволствие в работата. Интелектуалната ви страна ще се събуди и ще имате множество възможности за образоване, под формата на уебинари. Благодарение на тях ще се срещнете с много нови колеги от вашето поле на изява.
Що се отнася до връзките,позицията на Венера ще донесе стремеж към хармония с най-близките ви хора. Ако вече имате партньор в живота си, може да очаквате великолепно планиране на общото ви бъдеще. Ако ли не - лесно ще познаете дали сте попаднали на правилния за вас човек.
През есента ще изпитвате безпокойство и ще станете емоционално по-уязвими. През този период ще се потопите в размишления и ще копнеете за душевно и физическо отпускане. Йогата би могла да ви помогне да се справите с това напрежение.
Ще завършите годината удовлетворени, изпълнени с нови преживявания и придобити знания. Може да прекарате свободното си време гледайки филми с партньора си.

Везни - Действайте по-предпазливо

През 2023 година ще използвате голямата си амбициозност в няколко сфери на живота. Все пак действайте по-предпазливо и бъдете търпеливи.
Началото на новата година ще бъде хармонично и спокойно. Позитивния ви подход към работата ще отвори нови възможности за вас. Нуждата да се фокусирате основно върху себе си ще се усили. 
През първата половина на годината позицията на Сатурн ще ви донесе недоверие към съветите, идващи от другите. В това няма нищо лошо, защото поне ще сте по-отговорни и внимателни. Ще имате някои препятствия, с които ще трябва да се справите сами и да защитите решенията си.
По отношение на любовните връзки няма да има никакви промени. Мисленето ви ще бъде по-рационално, така че ще е по-ценно да вложите повече време и енергия в самообразоване и работа, отколкото в изгаждането на нови връзки. Във вас ще се появи една артистична, творческа, страна, която ще копнее за изява. Опитайте да посещавате уроци по танци, рисуване или чужди езици. Ще видите че ще се почувствате по-спокойни и изпълнени с енергия.
Мрачното време ще се отрази на настроението ви. Въпреки това, може да очаквате покана от приятелите си за пътуване или кино, затова не им отказвайте. Позволете си да се насладите на чувството за покой и благополучие, които носи този период.

Скорпион - Постигате високи цели

През 2023 година ще увеличите своята естествена увереност и силна воля, което ще ви помогне да постигнете високи цели.
Ще встъпите в новата година с голяма доза кураж и усърдие. Ръководителите ви ще очакват по-голяма ангажираност и по-добри резултати от вас, но вие ще си свършите работата добре. Стъпка по стъпка ще поставяте целите си и ще ви бъде лесно да дадете най-доброто от себе си, за да ги постигате. Въпреки това са възможни съркастични коментари от страна на другите.
През първата половина на годината може да очаквате натоварен график. Старите приятели ще си спомнят за вас и ще ви поканят на барбекю или пътуване, така че приемете. Би ви помогнало да избистрите ума си.
През втората половина - ще изпитвате умора и преработване и ще сте емоционално по-раними. Затова отделете малко време за себе си и си починете. 
Заради позицията на Марс под знака на Скорпион ще започне да се събужда ревност. Бъдете внимателни в това отношение - партньора ви ще оцени грижата и подкрепата повече от сцените на ревност.
Емоциите ви ще се успокоят в края на годината. С постигнатите цели и времето прекарано с онези, които обичате, ще дойде и голямо удовлетворение. Просто оставете енергията си да тече и се насладете на всеки интимен момент с вашия партньор.

Стрелец - Имате време за хобитата си

Ще встъпите в 2023 година с голяма решителност да работите, най-вече върху себе си, и ще направите крачка в правилната посока. 
През първата половина на годината ще копнеете за социализация и ще сте отворени към нови преживявания. Ще сте много съпричастни, а контактуването с другите ще ви бъде лесно.
Позитивната енергия ще бъде движещата ви сила и тя ще умножи оптимизма ви. Mотивирани да преодолявате препятствия, ще събудите желание за съревноваване. В работата нещата ще се получават добре, така че ще имате много време за хобитата си. Не се страхувайте да започнете нов спорт.
Заради позицията на Марс, към края на годината ще започнe да се събужда желанието за страст и приключения. Ще преодолеете най-големия си страх, затова съберете куража който ви носи този период и давайте смело напред. Надмогвайки себе си ще преживеете истинско приключение.
В края на 2023 ви очакват неразрешени въпроси относно кариерата ви. Но няма да е нищо сериозно, просто си поемете дълбок въздух и помислете внимателно върху решенията си. Също така не избягвайте семейните посещения - те определено ще надхвърлят очакванията ви. Последните мигове на тази година ще бъдат изпълнени с хармония и спокойствие.

Козирог - Бъдете отворени за новости

Главните препятствия пред вас през 2023 година ще бъдат в личния ви живот. Oрганизирайте приоритетите си и бъдете отворени за новости. 
В началото на годината ще сте балансирани и доста уверени, и нищо няма да ви изкара от равновесие. Всичко ще минава гладко за вас в работата и колегите и подчинените ви ще ви взимат за пример. Не оставяйте обаче славата да ви обземе, защото това ще обърне приятелите ви срещу вас.
През първата половина на годината ще трябва да решите кое е важно за вас в живота и от какво би трябвало да се освободите. 
През есента ще започнете да се потапяте в собствения си свят. Приятелите ви няма да искат да ви виждат много през този период, което ще ви остави доста свободно време. Това ще разкрие способност нещата да се виждат в по-голяма дълбочина и да се разбират взаимовръзките помежду им.
По отношение на здравето ще се чувствате добре. Очакват ви пътувания с приятели и много спортни дейности навън. 
Краят на годината ще бъде хармоничен за вас. Ще се върнете към реалността изпълнени с оптимизъм и ще се насладите на миговете прекарани със семейството и приятелите ви. Ще копнеете да поработите върху себе си отново и да развиете връзките с онези които обичате.

Водолей - Ще тръгнете по свой път

През 2023 година ще бъдете изложени на важни промени, особено по отношение на кариерата. Възползвайте се максимално от силната си страна - благоразумието.
В началото на годината ще се съмнявате в плановете си. Но с настъпване на влиянието на Сатурн, интуитивно ще тръгнете по свой път, противно на мненията на другите. Затова не се страхувайте да изразявате мнението си и да предлагате промени в работата.
През летните месеци ще се потопите в дълбока концентрация и следователно ще постигате целите си по-лесно. Ще станете напълно независими, но бъдете внимателни да не прекалите. Може да накарате партньора си, който ви подкрепя във всичко, да избяга от вас, чувствайки се пренебрегнат, заради натоварения ви график.
През есента ще започне да се разбужда емоционалната ви страна и връзките ще станат приоритет за вас. Проблемите и малките спорове с партньора ви ще са неизбежни.
Спортните и артистичните ви постижения ще са по-добри през тази година, от когато и да било. Започнете да посещавате и курсове по китара или рисуване, за да задоволите творческия си дух.
Краят на годината ше бъде приятен и носещ спокойствие. Успели сте да предадете всичката си работа навреме и можете да се фокусирате върху забавленията.

Риби - Покажете решителност и сила

Въпреки ниската ви увереност, 2023 година ви е подготвила кариерно предизвикателство. Покажете, че можете да бъдете решителни и силни.
През първата половина на годината ще се чувствате малко несигурни, заради огромното количество енергия. Ще имате възможност да започнете нова кариера, да превъзмогнете липсата на кураж и да започнете работа върху целите си.
През пролетните месеци душевното ви здраве ще е прекрасно. Понеже ще сте пълни с творчески идеи, ще удивите не само колегите си в работата, но също и своите приятели. Можете да очаквате значителна сума пари и предложение за задгранично бизнес-пътуване. През този период може също да срещнете сродната си душа.
През втората половина на годината ще започне да има превес силата на Сатурн. Поради това ще сте емоционално раними и ще се затворите в себе си. Използвайте периода за да си починете. Забавете ежедневието си, гледайте някой хубав филм или медитирайте малко.
Що се отнася до връзките, чувствата ви ще бъдат дълбоки през тази година. Ваши силни страни ще станат нежността и съчувствието, и прекарването на време с вас ще бъде приятно. Може да се почувствате изпълнени с противоречия и вашата беззащитност ще започне да се проявява, особено в началото на лятото и есента. Затова се пазете и си дайте време първо да помислите.