След големия успех на спектакъла „Редки тъпанари“ на русенския драматичен театър „Сава Огнянов“, който донесе на Теди Москов „Златен Кукерикон“ за режисура, а на Явор Бахаров „Икар“ за поддържаща роля, режисьорът поставя продължение - „Още по-редки тъпанари“. Така за пръв път в българския театър се появява нещо, което е характерно за киното - представление, надграждащо предходното.
Новите „Тъпанари“ отново са изградени по мотиви от филмите на Марио Моничели, Дино Ризи и Пиетро Джерми. Под режисурата на Теди Москов в него ще играят Мая Новоселска, Роберт Янакиев, Явор Бахаров, Ясена Господинова, Ивайло Спасимиров, Петя Венелинова, Ивана Керанова, Ростислав Панков и още актьори от русенската трупа. Сценографията и костюмите са на Свила Величкова и Ванина Цандева, автор на музиката е Антони Дончев.
Репетициите на „Още по-редки тъпанари“, които досега вървяха в София, от днес се прехвърлят в Русе. Премиерата е на 21 януари, на следващия ден ще се играе още едно представление. А след това пиесата ще тръгне на национално турне. И лесно може да се предскаже, че тя отново ще бъде изключително успешна - както всеки проект на Теди Москов - и ще донесе нови награди на режисьора, на актьорите и на целия театър. 
Билетите за първите две представления вече са в продажба на касата на театъра и онлайн. Нещо повече - още преди това да е обявено, вече има доста заети места.