Силвия Събева е практикуващ терапевт с над 15 години опит. Провежда Рейки, масажи, козметични и оздравителни услуги и терапии.
Подпомага за благоприятното оздравяване или постигането на желание на всеки, който лично поиска това от нея.
В Русе ще я намерите на ул. „Пенчо Славейков“ 6 /до Американското пазарче/, тел. 0888 996 889.
„Здраве и красота със Силвия“ е специалната й рубрика за читателите на вестник „Утро“.

Тази коледна подготовка в пет стъпки ще ви дари още светли и красиви преживявания.
В навечерието на празника и в дните около Коледа, енергията на и около Земята е с висока вибрация и интензивност. Това се явява причина за „сбъдването на желания“ и „осъществяването на чудеса“. Едновременно с чистата и позитивна енергия на Светлината и Любовта, тук по същото време се засилва и проявява и енергията на тъмните, нечисти сили и тези с ниска вибрация.
За да се насочим към положителни, приятни и градивни преживявания, и да съпреживеем радостта и еуфорията на предстоящите щастливи моменти, добре е да се подготвим за това!
Може да започнете прилагането на Очистителния режим  /от „енергийно лечение“ тук/ оптимално в седмицата преди Коледа, или поне от 21 декември. В навечерието на празника приложете подготовката в 5 стъпки:
1. Почистване
2. Подреждане
3. Прикадяване
4. Украсяване
5. Осветяване
Почистете дома си. Механичното почистване е жизненоважно за дома, така както къпането е важно за тялото.
Освободете се от стари и ненужни вещи и предмети и такива, които не сте използвали дълго време. Така разчиствате място за новото и свежото, а може да ги дарите на някой, който наистина се нуждае от тях. Сега е особено добър момент да проявите щедрост.
Освободете се от хаоса и бъркотията, като подредите вещите си така че, всяко нещо да е на отреденото си място. Хармонията в дома, води до хармония и равновесие в мислите и делата ви. Вие самите - вашето тяло, умът и духът ви са в постоянна връзка с вашият дом.
Като почистите и подредите дома си, не пропускайте и себе си. Освободете се от стари финансови задължения; неприятни и ненужни емоции и мисли; обновете тялото си и ума си, като насочвате вниманието си към красиви и приятни мисли, чувства и преживявания.
Простете! Простете си и на себе си, и на другите. Прошката е път към щастие и радост, към чистота и светлина сега.
Направете прикадяване с тамян на дома. Добре е да се започне още преди Бъдни вечер, но и в навечерието на празника, преди подреждането на трапезата, също е добре. Прикадяването се прави старателно, като се обхожда целия дом с предварително разпален и тлеещ тамян. Започва се от входната врата, като се придвижвате вътре в пространството, обхождайки всички стаи и помещения по посока на часовниковата стрелка - за привличане на положителна енергия. Ако чувствате проява на напрежение, потиснато настроение и наличие на негативна енергия - прикадяването се извършва в посока обратна на часовниковата стрелка. Така домът ви и вие се освобождаване от нечистото и недобро присъствие и давате възможност на позитивното и градивно да се присъединят.
Създайте си ведро настроение като подредите и украсите домът си, така че да е приятно за вас и семейството ви. Внасянето на свещички, лампички и всякакви предмети излъчващи и отразяващи светлина, подкрепят и привличат позитивната Енергия и създават непринудено чувство на веселие и лекота.
Истина е, че където има Светлина няма Тъмнина.
Подредете си красиво празничната трапеза, с богато и изобилно присъствие на ястия /според традицията - постни, плодове, зеленчуци, ядки/ и голяма пита - хлябът е символ на Христовото тяло.
Напръскайте целият дом, трапезата, храната и себе си със светена вода.
И най-важното: отдайте се на приятните моменти с Любов и Светлина!
При въпроси за методите, начини на прикадяване, за сбъдването на желания или друго, ще ме намерите на телефона.