Девойките на Математическата гимназия станаха общински шампионки по баскетбол след финална победа срещу Английската гимназия. Галена Станчева получи приза за най-точен стрелец, а Виктория Стоянова - за най-полезен играч.
Най-добър в турнира на юношите бе тимът на Училището за европейски езици, следван от отборите на Гимназията по електротехника и Английската гимназия. Стоян Ганев от Гимназията по електротехника получи купата за реализатор номер 1, а Теодор Трифонов от Училището за европейски езици - за най-полезен състезател.
Юношите на Английската гимназия станаха общински волейболни първенци. Втори и трети се класираха съставите на СУ „Възраждане“ и Училището за европейски езици. Наградите за най-добър разпределител и най-добър нападател отидоха при Адриан Сипос и Боян Христов от Английската гимназия. Дейвид Пенев от СУ „Възраждане“ бе определен за най-полезен играч.
Първата тройка във волейболния турнир на девойките бе оформена от Математическата гимназия, Гимназията по туризъм и Английската гимназия.
Габриела Ганева от Математическата гимназия заслужи аплодисментите за най-добър разпределител, Калина Замфирова от Английската - за най-добър нападател, а Рослана Иванова от Гимназията по туризъм - за най-полезна състезателка.