Изказване на треньора на Левски Димитър Ангелов след срещата от 7-ия кръг на Националната баскетболна лига (НБЛ) между Черно море Тича и "сините", завършила 95:74 за столичния отбор.
Димитър Ангелов (треньор на Левски) : "На вас може да ви се вижда, че е лесна победата, но Варна е добър отбор и ние се подготвихме много сериозно за този мач. Радвам се, че отборът успя да изиграе добър мач, защото Варна наистина са добър отбор и не са никак за подценяване. Резултатите, които имат, показват това. Работят добре, виждам, че треньорът налага нов агресивен стил, добър отбор имат. Ние подходихме сериозно и се поздравихме с успех. Доволен съм от моите състезатели, след като сме вкарали 100 точки и сме направили такава разлика в тази зала. Генерално съм много доволен от отбора и от старанието на играчите, особено от младите в състава. Нямаме максимум, който да гоним тази година. Първо се борихме в началото да оцелеем, вече нещата са малко по-стабилни при нас. Имаме няколко момчета от школата, идеята е да ги развиваме, за да може в бъдеще да са основата на този отбор. Нямаме поставени цели и затова може би играем така освободено".
Асен Великов (капитан на Левски) : "Беше сравнително лек мач за нас. Контролирахме срещата. След първите 2-3 минути доминирахме. Това не е реалната разлика и това, че няма публика в залата допринася мачът да бъде по-лесен за нас. Смятам, че ние сме по-класният отбор. Те са млади момчета, наблягат на агресивна, бърза игра, но при липсата на публика, която да им дава кураж и самочувствие изглеждат по доста по-различен начин от мачовете досега".